Povestea noastra

Povestea Ferrobrand a început în anul 2006.
Ferrobrand a început din pasiunea față de frumos, față de durabilitatea și eleganța fierului forjat; a început cu dragostea față de lucrările meșterilor de acum un secol și din dorința de a replica acea muncă în contextul actual.
Și am reușit! Prin perseverență, multă muncă, prin pasiunea noastră dar și a meșterilor noștrii și prin încrederea clienților am reușit să aducem la viață arta prelucrării fierului forjat în prim-planul arhitecturii contemporane. Demonstrează asta sutele de lucrări complexe realizate atât prin folosirea tehnologiilor moderne și a utilajelor de secol XXI cât și prin metodele vechi de realizare manuală cu care meșterii noștrii se mândresc atât de mult. Nu a fost un drum ușor , am parcurs un drum de 16 ani încărcat de momente dificile, dar fiecare moment greu ne-a ajutat să învățăm, să aprofundăm, să ne specializăm și să căpătăm experiență. Ne dezvoltăm continuu, executăm unele dintre cele mai complexe lucrări din fier forjat și pentru toate acestea trebuie sa le mulțumim și clienților noștrii, a căror standarde înalte nu au permis decât excelență.
Am putut să reducem cu mult costurile realizării produselor finite, deoarece am investit foarte mult în tehnologizarea cu echipamente de ultimă generație care permit producerea atât de elemente din fier forjat cât și produse finite (garduri, balustrade, porți). La Ferrobrand beneficiem de aportul designerilor și inginerilor care asigură cele mai înalte standarde de consultanță, proiectare și execuție.
Oferim soluțiile ideale pentru realizarea proiectelor clienților la cele mai înalte standarde!