Povestea noastra

Povestea FERROBRAND in domeniul fierului forjat, a inceput in anul 2006. FERROBRAND a inceput din pasiunea fata de frumos, fata de durabilitatea si eleganta fierului forjat; a inceput cu dragostea fata de lucrarile mesterilor de acum un secol si din dorinta de a replica acea munca in timpurile noastre.
Si am reusit. Prin perseverenta, multa munca, prin pasiunea noastra dar si a mesterilor nostri si prin increderea nenumaratilor clienti am reusit sa readucem la viata arta prelucrarii fierului forjat in prim planul arhitecturii contemporane.Demonstreaza asta sutele de lucrari complexe realizate atat prin folosirea tehnologiilor moderne si a utilajelor de secol 21 cat si prin metodele vechi de realizare manuala de catre mesterii nostri.
Nu a fost un drum usor. A fost un drum de 14 ani incarcat de momente dificile, dar fiecare moment greu ne-a ajutat sa invatam, sa aprofundam anumite probleme ale fierului forjat si sa ne specializam intr-un camp de activitate care acum 14 ani nu ne parea atat de complex. Impreuna, toate acestea ne-au facut sa ne specializam , sa capatam experienta si sa ne dezvoltam. Si am reusit.
In acest moment FERROBRAND se dezvolta continuu, executa unele dintre cele mai complexe modele in fier forjat de pe piata, are clienti dintre cei mai pretentiosi.Pe langa produsele finite din fier forjat – garduri, balustrade, porti – FERROBRAND s-a tehnologizat cu echipamente de producere a elementelor din fier forjat ce intra in executia unor produse finite – elemente decorative, flori, teava si platbanda amprentata, elemente complexe – astfel incat lantul economic si de furnizare sa se scurteze si astfel incat sa putem reduce costurile realizarii produselor finite. Astfel nu mai suntem dependenti de piata elementelor din fier forjat din export – de altfel foarte dezvoltata si producem ’in-house’’ piesele necesare. Totodata am initiat incepand din anul 2008 colaborari cu lanturi locale de magazine de bricolaj pentru distributia acestor produse catre clientii locali.

Ferrobrand va ofera solutia ideala pentru realizarea de noi investitii si proiecte, beneficiind de aportul designerilor si inginerilor nostri, asigurand la cele mai inalte standarde consultanta si executia lucrarilor. De asemenea detinem certificari in conformitate cu standardul ISO 9001 si ISO 14001, cat si numeroase certificari de inregistrare desene si modele creatie proprie , modele unicate Ferrobrand