Multumim pentru interesul fata de compania, site-ul si produsele pe care le comercializam prin intermediul magazinului nostru online. 

Va rugam sa cititi acest document cu atentie. Acest document (denumit in continuare " Prezentul ducument", " Contractul" sau " Termenii si Conditiile" ) reprezinta conditiile utilizarii site-ului www.ferrobrand.ro ( denumit in continuare "Site-ul") si conditiile plasarii de comenzi de produse prin intermesiul site-ului, inclusiv conditiile de livrare si de retur. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acest document reprezinta o conventie legala - un contract intre dumneavoastra si noi. Va rugam sa cititi si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, inainte de a naviga pe site sau de a plasa o comanda. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, va rugam sa nu utilizati site-ul. 

PREZENTUL CONTRACT. OBLIGATIVITATE. CONTRACT


Caracter obligatoriu.
Intelegeti ca atat prezentul contract, cat si toate politicile la care acesta face referire (e.g., Politica de confidentialitate, Politica privind utilizarea modulelor cookie) au caracter obligatoriu fata de dvs, Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi , va luati angajamentul de a respecta prezentul contract si politicile indicate. 

Modificari si actualizari. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prelabila acesti Termeni. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul plasarii comanzii. Accesand site-ul nostru veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor. 

Nu putem garanta faptul ca orice produse care au fost invluse la un moment dat pe site vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs. 

Contact.  Daca aveti intrebari sau neclaritati, ne puteti contacta cu incredere la sales@ferrobrand.ro sau prin completarea formularului de contact si o sa va raspundem in cel mai scurt timp. 

CINE SUNTEM?

Site-ul www.ferrobrad.ro apartine SC FERROBRAND S.R.L., societate de nationalitate romana cu sediul social in Constanta, Jud. Constanta, Str. Interioara 2, Nr. 29, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J13/3977/2006 avand codul fiscal RO20169978, e-mail sales@ferrobrand.ro

Suntem o companie care ne ocupam cu vanzarea online de produse din fier forjat.

ELIGIBILITATE

Pentru a plutea plasa in mod legal o comanda pe site-ul nostru trebuie (1) sa aveti peste 18 ani si/sau capacitate deplina de exercitiu; (2) sa fiti de acord cu prezentul Contract; si (3) sa ne furnizati informatii de identitate si de contact reale, complete si actualizate. 

Vanzarea catre minori
. Site-ul nu vinde produse catre minori. Daca aveti sub 18 ani, va rugam sa apelati la un parinte/tutore pentru a plasa comanda in numele dvs. sau pentru a autoriza plasarea unei comenzi. 

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Reguli. Prin accesarea, vizitarea, plasarea unei comenzi sau desfasurarea oricarei alte activitati pe site-ul nostru, trebuie sa respectati urmatoarele reguli:

1. Veti folosi acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare; 
2. Nu veti efectua nicio comanda falsa sau frauduloasa, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda si informa autoritatile competente sau a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate; 
3. Veti furniza informatii reale, exacte, complete si actualizate;
4. Veti respecta drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe acest site. 
5. Nu veti desfasura niciun fel de actiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru, in caz contrar ne rezervam dreptul de a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate. 

Consecinte. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care incalca regulile de mai sus, de a anula comanzile, de a sesiza autoritarile competente pentru tragerea la raspundere administrativa/penala a oricaror fapte antisociale si de a ne adresa justitiei pentru recuperarea in integralitate a oricaror prejudicii cauzate, prezente sau viitoare, inclusiv beneficiile nerealizate si cheltuielile de judecata (inclusiv onorariile avocatilor).


INCHEIEREA CONTRACTULUI

Data incheierii contractului. Contractul dintre dvs. si noi se incheie in momentul in care comanda dvs. va fi acceptata de echipa nostra si veti primi, in acest sens, un e-mail in care vom confirma livrarea. 

Protectie. In masura in care nu vom accepta comanda, dar dvs. v-au fost retrase sume de bani, vom proceda la rambursarea acestor sume in cel mai scurt timp. 

Decizia ne apartine. Ne rezervam dreptul de a decide, in mod unilateral si fara a preciza motivul, incheierea sau nu a unui contract de vanzare. Nu vom avea nicio raspundere fata de dvs. in situatia in care refuzam sa dam curs unei comenzi. Dreptul de proprietate asupra produselor se va transfera catre dumneavoastra numai dupa ce ati realizat plata tuturor sumelor datorate pentru produse, inclusiv a costurilor de livrare. 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Nu putem garanta ca produsele care s-au gasit la un moment dat pe site vor fi disponibile in orice moment pentru achizitionare. Nu vom avea nicio raspundere fata de dvs. in situatia in care un produs nu se mai regaseste pe site. Desi vom incerca sa avem in timp real pe site actualizarea informatiilor privind disponibilitatea produselor, nu putem garanta faptul ca aceste informatii vor fi actualizate, in orice moment. Toate comenzile vor depinde de existenta produselor in stoc. 

Garantii. In masura in care produsele sunt indisponibile, dar dvs. ati plasat deja comanda, va vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor produse si va vom recomanda produse similare, la valoare egala sau apropriata care pot fi comandate. In masura in care nu doriti sa comandati produsele similare recomandate de niu, vom anula comanda, iar in masura in care ati platit deja pretul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani in cel mai scurt timp. 

PRETUL PRODUSELOR. PLATA. LIVRARE

Pretul produselor este afisat in lei pe site si include taxa pe valoare adaugata. 
In masura in care exista o eroare cu privire la pretul afisat pe site, va vom aduce la cunostinta in cel mai scurt timp, urmand sa va returnam suma de bani achitate suplimentar sau sa va solicitam o suma de bani suplimentara. In masura in care noul pret nu este multumitor pentru dvs., nu raspundeti la solicitarea noastra sau nu va putem contacta, va vom anula comanda si va vom rambursa cat mai curand posibil suma de bani achitata. Preturile produselor vor putea fi actualizate/modificate in orice moment, iar aceasta actualizare/modificare va inlocui orice pret anterior. Comenzii dvs. i se vor aplica preturile de la momentul plasarii efective a comenzii. 

Plata produselor comandate se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online. 

Daca optati pentru plata cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul PlatiOnline, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. 
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA ( Classic si Electron) si MASTERCARD ( inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/ CVC2 ). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. 

Daca optati pentru plata prin card, institutia emitenta va proceda la validarea si autorizarea platii. In situatia in care, tranzactia nu se procedeaza din motive independente noua (e.g., fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre noi nu se incheie si nu vom avea nicio obligatie sa livram produsele, insa dvs. pueteti selecta o alta metoda de plata sau puteti incerca din nou procesarea platii cu card valid. 

Taxele de transport sau de livrare nu sunt incluse in pret, exceptia anumitor oferte care vor fi aduse la cunostinta dvs., daca va fi cazul, prin intermediul site-ului. Pentru mai multe informatii despre Politica de livrare, va rugam sa consultati site-ul nostru la sectiunea Politica de livrare. 

In zilele de sambata si duminica nu se fac livrari. Retineti faptul ca, in anumite situatii, mai ales in perioada sarbatorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente noua. Intarzierea livrarii nu se va datora actiunilor sau inactiunilor noastre, ci unui eveniment exterior noua, situatie in care sunteti de acord sa nu solicitati atragerea raspunderii noastre in nicio circumstanta. 

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trasi la raspundere pentru niciun fel de intarzieri sau nereusite in indeplinirea serviciilor noastre, daca intervine un caz de forta majora sau un vaz fortuit. Forta majora include, dar nu se limiteaza la schimbari in legi sau reglementari, embargouri, razboaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundatii, greve, epidemii, pandemii, conditii meteorologice si acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet. 

DREPTUL DE RETRAGERE

Potrivit OUG 34/2014, daca sunteti consumator (persoana fizica) aveti dreptul de a va retrage din contract, fara vreun motiv anume, in termen de 14 zile din ziua in care dumneavoastra sau o terta parte mandatata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, a intrat in posesia fizica a produselor. Pentru mai multe informatii privind modalitatea de exercitare a dreptului de retragere, va rugam sa consultati site-ul nostru la sectiunea Politica de retur. 


PROPRIETATE DE RETRAGERE

Intregul continut al site-ului este proprietatea intelectuala a SC FERROBRAND S.R.L. Site-ul poate fi folosit de catre terti doar pentru informare si/sau plasare de comenzi. 
Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor Societatii SC FERROBRAND S.R.L., indiferent daca exista sau nu un scop comercial. 

Orice continut (incluzand, dar fara a se limita la baza de date , elemente de grafica, marci, continut juridic) sunt proprietatea intelectuala a SC FERROBRAND S.R.L. Intregul site este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, iar pentru orice incalcare a proprietatii intelectuale, ne rezervam dreptul de a sesiza instantele de judecata competente pentru recuperarea integrala a prejudiciului, precum si de a depune o plangere penala la organele judiciare pentru tragerea la raspundere penala a faptuitorului. 

CLAUZE FINALE

Acesti Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastra si noi in ceea ce priveste obiectul oricarui Contract si inlocuieste orice alt acord, orice alta intelegere anterioara verbala sau scrisa dintre dumneavoastra si noi. 

Acest Contract are caracter obligatoriu. Nu puteti transfera, cesiona sau instraina in niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile dumneavoastra care decurg din acesta, fara acordul nostru prealabil si scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau instraina in orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre care decurg in Contract. 

Prezentul Contract, precum si oricarei utilizari a site-ului li se vor aplica legea romana. Orice litigiu intre noi va fi supus spre solutionare instantelor romane.